“Leverage” Dizisinin Dolandırıcı Ekibinin Karakter Fotoğrafları Yayınlandı


Lee Dong Gun, Jeon Hye Bin, Kim Sae Ron, Kim Kwon ve Yeo Hoe Hyun'un ana rollerde olduğu TV Chosun kanalının “Leverage” dizisinin dolandırıcı ekibinin karakter fotoğrafları yayınlandı.

“Leverage” dizisi ABD'nin TNT kanalında yayınlanmış aynı adlı diziden alınmıştır. Dizide eski sigorta müfettişi olan Lee Tae Joon'un yozlaşmış zenginleri dolandırmak amacıyla kurduğu ekibin hikayesini anlatmaktadır.

Lee Dong Gun, Lee Tae Joon rolünü oynayacaktır. Dolandırıcı ekibinin karizmatik liderini canlandırıyor. Posterinde, "Her istediğini yapmaya çalışanlara bir ders verelim." yazıyor.


Jeon Hye Bin, Hwang Soo Kyung rolünde sanatçı olarak yeteneksiz, ama dolandırıcılık için oyunculuğu mükemmel biridir. Posterinde, "Kumar, uyuşturucu ve dolandırıcılık içinde en iyisi dolandırıcılıktır. Çünkü bir fantezi oyunudur" diyor.

Kim Sae Ron, pervasız ve alıngan olan hırsız Go Na Byul'u oynuyor. "Hikayeni umursamadığımı biliyorsun, değil mi? Eğer borcunu tamamen kapatmazsan, seni cehenneme kadar kovalarım.” şeklinde yazı var.


Kim Kwon, Roy Ryu rolünde bir insan silahıdır. Diyor ki, "Paralı askerler savaşlarını kendileri seçip, karar vermezler. Sadece en yüksek ücreti ödeyenin işini yaparlar."

Yeo Hoe Hyun, Jung Ui Sung rolünde, perde arkasında ekibin teknoloji beynidir. Posterde, "Artık bilgisayar korsanlığı devrindeyiz, beni anladın mı, salak şey?" diyor.

“Leverage” dizisi, 13 Ekim 2019'da yayına girecek.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar