3 "School" Dizisi


KBS, kanalı‘School 2017’, ‘School 2015’ ve ‘School 2013’ ile genç yıldızlar yetiştirmeyi başardı. Geçen Eylül ayında sona eren 'School 2017’, 'okul' dizilerinin dizi temsilcisi oldu. 'Okul' serisi BAE Doo Na, Choi Kang Hee, Lee Jong Suk, Kim Woo Bin ve Yook SungJae gibi en iyi yıldızları ortaya çıkardı. Aynı şey ‘School 2017 ' ile oldu. Gugudan Kim Se Jong, Kim Jung Hyun ve Jang Dong Yoon gibi yeni oyuncular oyunculuk yeteneklerini gösterdiler ve gelecekte de başarılı olması bekleniyor. Kim Se Jong ilk kez oyunculuk yaptı ve yeteneği sayesinde 'aktör-İdol' unvanını eline aldı. Bu arada, Kim Jung Hyun da ‘Post Kim Woo Bin’ unvanını kazandı. İşte size üç "Okul" dizisi.

1.’ School 2017′


Ra Eun Ho (Kim Se Jeong), Hyun Tae Woon (Kim Jung Hyun), Song Dae Whee (Jang Dong Yoon) ve diğerleri, KBS kanalının ‘School 2017′ dizisinin oyuncularıdır. Bu dizi, gelecekte hayalini gerçekleştirmek için çaba sarf eden 18 yaşındaki lise öğrencilerini anlatmaktadır. Okuldaki öğrencilerin hepsi okul sıralamasına göre değer görür. Bu nedenle, hayal kırıklığına uğramamak için, ev ve okul arasında devam eden bir döngü içinde kendi hayatlarını nasıl kuracaklarını keşfederler. Ra Eun Ho'nun okulda notları çok kötüdür, ama  webtoon çizme yeteneği olduğu için, bu fırsatı değerlendirip üniversiteye girmek istemektedir. Ra Eun Ho'nun Hyun Tae Woo ile romantik bir ilişkisi vardır. Hyun Tae Woo, Amerika'daki eski okulunda yaptığı bir sorun yüzden Kore'ye geri dönmüştür. Başkalarına kibirli ve kaba olmasına rağmen, öğretmenler ve öğrenciler babası zengin olduğu ve okula yardım yaptığı için, hiçbir şey söyleyemezler.

2.’Who Are You: School 2015’



‘Who Are You: School 2015’, KBS kanalının 2015 yılında yayınladığı dizidir. Okul, aile ve  hayaller temalarını yüksek tutarak, Kore dizi severler için favori dizisi haline gelmiştir. ‘School 2015’ dizisi, Kim So Hyun, Yook Sung Jae, Nam Joo Hyuk ve daha bir çok genç oyuncunun oynadığı dizi olmuştur. Dizi Seul Gangnam'da  en prestijli okul olarak anılan, Segang Lisesinde geçmektedir. Ko Eun Byeol (Kim So Hyun) okuldaki en popüler kızdır, ama bir gün gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Başka yerde de intihar girişiminde bulunan ve hastaneye kaldırılan Lee Eun Bi (Kim So Hyun) vardır. Lee Eun Bi uyanır ve kimliğini hatırlamaz, sonra Ko Eun Byul olarak hayatına başlar. Okulda, bir lise öğrencisi gibi davranır. Ayrıca, Han Yi An (Nam Joo Hyuk) ve Gong Tae Gwang (Yook Sung Jae) tarafından sevilmektedir.

3.’ School 2013′


‘School 2013’, KBS kanalının popüler dizilerindendir. 16 bölümden oluşan dizi, seyircinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. "School 2013" gençlerin karşılaştığı sorunları dile getiren bir dizi. Dizi, Seungri Lisesinde 2-2 okul çocuğunun hikayesini anlatmaktadır. Bulundukları sınıf, en sorunlu sınıftır. Lee Jong Suk, sınıf başkanı seçilen Ko Nam Soon karakteriyle oynamaktadır. Nam Soon idealleri olmayan bir öğrencidir. Çalışma arzusu sebebi basittir, sadece okuldan mezun olmayı ummaktadır. Nam Soon iyi bir çocuktur, ama beklenmeyen bir  geçmişi vardı. Park Heung Soo (Kim Woo Bin) Seungri Lisesine gelmiştir. Korkunç ve asi çocuk olarak tanınır. Geçmişi çok karanlıktır, bir zamanlar sınıfta bile kalmıştır. Ama, Heung Soo'nun Nam Soon'un karanlık geçmişine dahil olduğunu kimim aklına gelirdi?

Kaynak : CastKo
Fafüs

Yorumlar