Kwak Dong Yeon, Park Se Won ve Diğerleri MBC Dizisinde Romantizmin İpucunu Veriyor


MBC kanalının “No Second Chance” dizisi için 2 adet poster yayınlandı!

“No Second Chance” dizisi 'Paradise Inn' adlı pansiyonda geçmişte yaşadıkları başarısızlıklar yüzünden hayallerini bir kenara bırakmış pansiyonerleri konu alıyor. Kwak Dong Yeon, Na Hae Joon rolünde pansiyonun karşısındaki beş yıldızlı otelin varisini oynuyor. Park Se Wan da Geum Bak Ha rolünde, Ye Ji Won ve Oh Ji Ho oda komşusu iken, zor zamanlarında gelip teselli bulan parlak bir genç kızı oynamaktadır.

Posterlerin ilki, dizide ana rollerde oynayan, Kwak Dong Yeon, Yoon Yeo Jung, Oh Ji Ho, Ye Ji Won, Park Se Wan, Song Won Seok, Park Ah In, Joo Hyun, Han Jin Hee, Park Joon Geum, Hwang Young Hee, Jung Suk Yong, ve Go Soo Hee'yi birlikte göstermektedir. İçlerinden Yoon Yeo Jung, Bok Mak Rae adıyla pansiyonun sahibi olarak dikkat çekiyor. Diğer aktörler ve aktrisler, Paradise Inn ve Goosung Otelin farklı üyeleri olarak karakterlerinin eşsiz özelliklerini ve cazibelerini canlı bir şekilde ifade ediyorlar. Posterin her ikisinde de birbirleriyle yüzleşiyorlar ve gergin bir çatışmanın varlığını belli ediyorlar. Posterin özellikle sarı ve yeşil renk düzeni, genel retro atmosferine katkıda bulunmuş.


İkinci posterde Park Se Wan, Kwak Dong Yeon, Oh Ji Ho, Ye Ji Won, Park Ah In ve Song Won Seok, Paradise Inn'in önünde ayakta duruyorlar. Hepsi bej tonlarında giyinmiş ve birbirleriyle ilişkili çiftler doğal pozlar vermiş. Poster çiftlerin dizideki renkli kişilikleriyle ilgili ipucu veriyor.


Yapım ekibi, " ‘No Second Chance’ dizisi insanların aile gibi Paradise Inn pansiyonunda yaşamasını konu alıyor. Eşsiz ve çeşitli karakterler sayesinde, izleyiciler acı gerçekler yüzünden üzülecekler ve gülmeyle ağlamayı birlikte yaşayacaklardır. İzleyicilerden diziyi sabırsızlıkla beklemenizi rica ediyoruz."

“No Second Chance” dizisi 2 Kasım 2019'da yayına girecektir.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar