Joo Won ve Kim Hee Sun Yaklaşan Bilimkurgu Dizisi İçin Baş rol Oynayacaklar


Joo Won ve Kim Hee Sun yaklaşan SBS dizisi "Alice" için birlikte çalışıyor çalışacaklar!

"Alice", ölümle ayrılan bir erkek ve bir kadının, sadece zaman ve mekan sınırlarını aşarak bir araya gelebildikleri büyülü hikayeyi anlatacak bilim-kurgu dizisidir.

Joo Won will, Park Jin Kyum karakteriyle doğuştan duygusallığa sahip olmayan bir dedektiftir. Bir davayı çözmeye çalışırken, “Alice " adlı bir cihaz aracılığıyla gelecekten gelen zaman yolcuları hakkında bilgi sahibi olan ilk kişi olur. "Alice" zaman makinesinin sayesinde ortaya çıkan zor durumlarla mücadele ederken, uzun zaman önce ölen bir kadın olan Yoon Tae Yi ile kader onu bir araya getirir.

Kim Hee Sun, Yoon Tae Yi karakterini oynayacaktır. Kendisi, zaman yolculuğunun sırlarını açığa çıkarmanın anahtarını elinde tutan bir dahi fizikçidir. Kader tarafından karşılaştırıldıklarını savunan Park Jin Kyum ile karşılaştıktan sonra, sırların ortaya çıkması için beraber çalışırlar. Bu süreçte de kendi sırlarını keşfederler.  MOMOLAND'dan Yeonwoo'nun daha önce kız kardeş rolünde olacağı doğrulanmıştı.

Yapım ekibi; The Story Works, "‘Alice’, bilim kurguyu insan melodramıyla birleştiren yeni bir tür dizidir. "'Alice' bilim kurguyla, hümanizmi bir araya getirmektedir. Tipik bilim kurgu türünü geniş ölçekli ortaya koyarken, hümanizm, komedi ve melodramı da içine alan bir dizi olacaktır."  "Mükemmelliğe yakın bir senaryo ve hem oyunculuk becerileri, hem de popülerliğe sahip aktörlerle izleyicileri bunun bir parçası gibi hissettiren bir dizi sunacağız. Sizden dizimize ilgi göstermenizi rica ediyoruz.” diye devam ettiler.

"Alice" dizisi 2020 yılında Cuma - Cumartesi dizi olarak ekrana gelecek.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar