Mokomichi Hayami ve Airi Matsui TV Asahi-ABC Kanalının Canlı çekim, “This Guy is the Biggest Mistake in My Life” Dizisinde Baş Rol Oynayacaklar


Mokomichi Hayami ve Airi Matsui, TV Asahi-ABC Kanalının canlı aksiyon dizisi “This Guy is the Biggest Mistake in My Life” da (edebi başlık) baş rol oynayacaklar. Dizi, Shiki Kokonose yaptığı “Konootoko ha Jinseisaidai no Ayamachi Desu”  adlı manga serisinden uyarlanmıştır ve yönetmeni de Takeo Kikuchi'dir (“Masked Reunion“). Ayrıca dizide Michiko Tanaka, Jingi Irie, Moemi Katayama ve Yuta Hiraoka yardımcı rollerde oynayacaklar.

Özet :

Yui Sato (Airi Matsui), Amagi İlaç'da sözleşmeli olarak çalışmaktadır. Evcil hayvanı ölür ve ölümüyle derin üzüntü içine girer. Bir gün barda içki içerken, gözyaşları içinde birden, " canlılaru hayata döndürecek yeni bir ilaç yapılsın" diye bağırır. Arkasından bir adam ona doğru gelir ve bir insanı hayata döndürecek öyle bir ilaç olamaz diye ters bir cevap verir. Havlamayı bırak ve evine git diye devam eder. Yui Sato adama sinirlenir ve çelme takıp, barı terk eder. Yui Sato, çelme taktığı adamın çalıştığı ilaç şirketinin başkanı Kyoichi Amagi (Mokomichi Hayami) olduğunu bilmemektedir.

Ertesi gün. Yui Sato işinde çalışırken başkanın kendisini çağırdığını söylerler. Başkanın odasına girdiğinde, başkanın barda çelme taktığı adam olduğunu fark eder. Kovulacağını düşünür, ama başkan birdenbire ona, "bana köle gibi davran" der. 

“This Guy is the Biggest Mistake in My Life” dizisi 2020 Ocak ayında Japonya'da yayına girecektir.

Kaynak : AsianWiki
Fafüs

Yorumlar