Yalnız Sonbahar Günlerinde İzleyeceğiniz 10 Kore Filmi


Henüz kış havasında değilseniz sonbaharın son günleri sessiz ve sakinleştirici olabilir. Bazen kendiniz için biraz zaman ayırmaktan ve bir fincan sıcak kahve veya çay ve harika bir filmle rahatlamaktan daha iyi bir şey yoktur. Kabarık battaniyenizi alın, kendinizi battaniyeden börek yapın ve izlemek için bu muhteşem Kore filmlerden birini seçin!

Bazıları favori oyuncularınız ve idolleriniz olabilir. Bu sebeple aynı zamanda gözleriniz bayram edebilir!

“My Annoying Brother”

Bu duygulu komedi filminde, EXO'dan D. O., Jo Jung Suk ve Park Shin Hye gibi oyuncular var ve uzun bir süre sonra yeniden bir araya gelen ve birbirlerini rahatlatan iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Bol kahkaha ve duygusal anlarla doludur ve ana karakterlere bağlanmak kolaydır. 2016'nın en başarılı Kore filmlerinden biri olarak, bu başyapıtla yanlış yapmış olmazsınız!


“Like for Likes”

Kalbiniz yıldız dolu romantik komedi için hazır mı? O zaman “Like for Likes” sizin için yapıldı! Bu film iletişim kurmak için duygularını sosyal medyayı kullanarak anlatan birkaç çiftler konu almıştır ve biz izlerken gülme ve ağlama eşit pay alıyor. Yoo Ah In, Kang Ha Neul, Kim Joo Hyuk, Choi ji Woo ve Lee mi Yeon ile birlikte, bu film kesinlikle oyuncular için ekstradan bir ödül alır.


Love Forecast

Aşk her zaman kolay değildir, özellikle arkadaşlar arasında. Bu 2015 romantik komedi, en derin duygularımızı hava durumu ve karmaşıklığı ile karşılaştırır. Bu güzel filmde,  Lee Seung Gi'nin ve Moon Chae Won'un karakterleri çocukluk arkadaşlarıdır, bu yüzden ilişkilerinin hava durumu gibi nasıl değiştiğini bilmek istiyorsanız, “Love Forecast” filmini izleyin ve gününüz daha parlak olacak, söz veriyorum!


Twenty

Yirmi yaşa gelmek büyülü bir şey! Bu kalp dolu hikayede, üç arkadaşın bu yaşta hayatlarıyla nasıl başa çıktığını görebiliriz. Yeni duygular, yeni maceralar ve fırsatlar onları bekliyor ve onları geliştirmek ve öğrenmek için yeterince şanslıyız. Daha da iyi hale getirmek için, oyuncuları mükemmel; Kim Woo Bin, Kang Ha Neul ve Junho'yu ana rollerde görebildiğimiz gibi!


“No Breathing”

Seo In Guk ve Lee Jong Suk'un yüzme yarışmasında mücadele etmelerini kim izlemek istemez ki? Bu film bizi liseye geri götürüyor ve iki karakterin aşk ve dostluk için nasıl mücadele ettiğini görebiliyoruz, bu da büyümek için bir geçiş ayini.



“Midnight Runners”

Romantik ya da duygusal filmler izleme havasında değilseniz ve komedinin altın olduğu harika aksiyon filmleri izlemeyi tercih ederseniz, "Midnight Runners" aradığınız şey! Kang Ha Neul ve Park Seo Joon, akademiden acemilikleri ve stajyerlik günlerinden iyi arkadaş olan iki polis. Polis, ihbar ettikleri bir davayı ele almak için acele etmeyince, ikili konuyu kendi ellerine almaya karar verir. Davayı çözsünler, çözmesinler işi öğrenmek için iyi bir dava!



Büyük aksiyon komedisi isterseniz "Miss & Mrs. Cops" filmini izleyin. Kadın polis memurlarının neden erkek meslektaşları kadar yetkin, şiddetli, komik ve sevimli olduklarını gösterecektir. Bu film size çok miktarda kahkaha ve mutlu anlar getirecek ve hem Ra Mi Ran hem de Lee Sung Kyung'un karakterlerini kesinlikle ilişkilendirebileceksiniz!



The Beauty Inside

Aynı adlı Amerikan filmine dayanarak,” The Beauty Inside", her gün farklı bir bedende uyanan bir adamın hayatını gösterir. Aşık olmanın güzel bir hikayesi ve sizi hiç şüphesiz hıçkıra hıçkıra ağlatacaktır. Büyük misafir sanatçılarla, iç açıcı bir hikaye için bekliyorsanız, bu gece için bu filmi seçin!



A Werewolf Boy

Baş rolde Song Joong Ki olan fantezi bir film seçmek istiyorsanız, “A Werewolf Boy” izlerken düşünün! Bu filmde, Park Bo Young'un karakteri sağlığı için bir kır evine gönderilir, ancak genç kız vahşi bir çocukla arkadaş olur. Çocuğun içindeki canavarla nasıl uğraştığı ve ilişkilerinin nasıl geliştiği bu filmde güzelce gösteriliyor.



“The Odd Family: Zombie On Sale”

Listemizi bizi çok güldürecek bir filmle bitirmek için, bu komediyi içindeki zombiler ve kabaklarla izleyin! Film, yaşlı baba bir zombi tarafından ısırıldıktan sonra hayatları bozulan Park ailesinin etrafında dönüyor ve bir çeşit diyet gibi görünen çok sevimli bir film. Ama yeni aile üyesi biraz kar elde etmeye çalışırsa ne olur? Öğrenmek için bu iyi hissettiren filmi izleyin!


Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar