Nam Ji-Hyun, MBC'nin “3’65: One Year Against Destiny" Dizisinde Oynamayı Kabul Etti


Nam Ji-Hyun, MBC kanalının “365: One Year Against Destiny” (edebi başlık) dizisinde  Lee Joon-Hyuk ile birlikte baş rol oynayacak. Ayrıca ana yardımcı roller için de Yang Dong-Geun, Lee Shi-A ve Kim Ha-Kyung diziye dahil oldular. Dizi, Japon Kurumi Inui'nin yazdığı “Repeat” kitabından uyarlanmıştır.  Ayrıca 2018 yılında NTV-YTV kanalında “Wheel of Fortune” (Japon adı “Repeat”) adıyla ve Shihori Kanjiya ve Kanata Hongo'nun oynadığı dizisi de çekilmiştir.

“365: One Year Against Destiny” dizisi Mart 2020 yılında yayına girecektir.

AsianWiki'den Dizinin Özeti;
Mükemmel bir hayata sahip olmayı hayal eden 10 kişi, 1 yıl öncesine geriye doğru seyahat ederler. Hayatlarını orada sıfırlayıp yenileyeceklerdir, ama hayatlarını tehdit eden gizemli olaylar olur.
*Ji Hyung-Joo (Lee Joon-Hyuk) kıdemli bir dedektiftir ve 7 yıllık iş tecrübesine sahiptir. Bir yıl geçmişe gitmek için bir fırsat yakalar. Kendini sıfırlar ve eğlenceli bir hayata başlar, ama onun gibi geçmişe gelen insanların gizemli olaylara karıştığını görür.  Bunun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır.
*Shin Ga-Hyun (Nam Ji-Hyun) çizgi roman yazarıdır. 3 yıl önce “Hidden Killer” adlı çizgi romanını yayınlamıştır. İşkolik ve mükemmeliyetçi biridir. Bir kaza geçirir ve kaza hayatını cehenneme çevirir. Bir yıl önceye geri gitme önerisi alır.  Shin Ga-Hyun hayatını sıfırlar, ama beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır.

Kaynak : AsianWiki
Fafüs

Yorumlar