Lee Min Jung, Lee Sang Yeob, Oh Yoon Ah ve Diğerleri KBS Kanalının Yeni Aile Dizisinde Rol Aldılar


Lee Min Jung, Lee Sang Yeob, Oh Yoon Ah, Oh Dae Hwan, Lee Cho Hee ve Im Jung Eun, KBS kanalının yeni başlayacak “I’ve Returned After One Marriage” (edebi başlık) dizisinde oynayacaklar.

Dizi, romantizm ve ailesel sevginin keşfiyle biten Song ailesinin çalkantılı boşanma hikayesiyle ilgilidir. Song ailesi, tutumlu bir baba, sevimli ama materyalist bir anne ve kendi tuhaflıkları ve aile sorunları olan dört yetişkin çocuğu içerir. Kelimenin tam anlamıyla “bir kere gittim ve geri döndüm” anlamına gelen dizinin başlığı, Kore'de boşanma için sıklıkla kullanılan edebi kelamdır.

Yakın arkadaş olan Lee Min Jung ve Oh Yoon Ah  daha önce bu dizi için konuşuyorlardı. Ve sonunda iki kardeşi oynayacakları teyit edildi. Oh Yoon Ah, Song Ga Hee rolünde boşanıp çocuğunla eve dönen hostestir. Lee Min Jung ise Song Na Hee rolünde kız kardeşidir. Zeki ve iddialı biridir. Her zaman okulunda sınıfının birincisi ve şimdilerde çocuk doktoru olan Song Na Hee kendisini fazlasıyla sevmekte, ama başkalarına karşı sevgisi ve ilgisi azdır.

Lee Sang Yeob uzun görüşmelerden sonra, Song Na Hee'nin kocası rolünde ve  Yoon Kyu Jin adıyla bir çocuk hastanesinde iç hastalıkları doktorudur. İyi görünümlü, sıcak kalpli ve esprili olarak tanınıyor ve mizah duygusu nedeniyle hem meslektaşları hem de hastaları arasında popüler. Ayrıca iyi bir ailede büyümüş, ama bir zamanlar hayatında büyük bir tehlike varmış.

Yoon Kyu Jin ve Song Na Hee Tıp Fakültesinde tanışmışlar, sonra evlenmişler ve şu an aynı hastanede görev yapıyorlar.

Oh Dae Hwan büyük ağabey Song Joon Sun rolünü oynayacak. Sung Hyun Kyung'dan (Im Jung Eun) boşanmış, yenilmez bir dublördür. Olumlu ve çekici biri, ama gerçeklik duygusundan yoksundur.

Lee Cho Hee Song ailesinin en küçük kızı Song Da Hee'dir. Evlatlık olmasına rağmen fiziksel güç, güzellik ve akıl bakımından ablalarına kıyasla çok eksiktir. Öte yandan Sung Hyun Kyung (Im Jung Eun) Song Joon Sun'dan boşanmıştır. Ve çocuğunu deneme yazarlığı öğretmenliği yaparak yetiştirmektedir.

“I’ve Returned After One Marriage” dizisi, “Father is Strange” dizisi yönetmeni  Lee Jae Sang tarafından yönetilecek ve senaristi de Yang Hee Seung (“Weightlifting Fairy Kim Bok Joo,” “Oh My Ghostess,” ve “Familiar Wife”) olacaktır. Dizinin, “Beautiful Love Wonderful Life” dizisinden sonra Mart 2020'de yayına girmesi planlanıyor.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar