Park Hae Jin "Forest" Dizisinde Jo Bo Ah'ı Kendine Doğru Çekerek Şaşırtıyor, Yeni Fragman Geldi


KbS kanalının yeni başlayacak Çarşamba - Perşembe dizisi "Forest" içinPark Hae Jin ve Jo Bo Ah'ın yeni stil fotoları yayınlandı.

“Forest” dizisi kalbi hariç her şeyi olan bir adamın ve her şeyini kaybetmiş bir kadının ormanda tanışması ve içindeki sırları ortaya çıkarmak için beraber çalışmalarını anlatıyor.

Park Hae Jin, bir trilyon won (yaklaşık 850 milyon dolar) kişisel bir servet biriktirme hedefine ulaşmak için her şeyi yapmaya istekli olan ve başka hiçbir şeyle ilgilenmeyen bir adam olan Kang San Hyuk'u canlandırıyor. Jo Bo Ah, Jung Young Jae karakterini canlandırıyor ve  kendine ders vermek isteyenlere göstermek için yetenekli bir cerrah olmayı planlayan doktoru oynuyor.

Yeni fotoğraflar, Kang Sang Hyuk ve Jung Young Jae'yi hastanede beklenmedik bir şekilde yakınlaşmış gösteriyor. Jung Young Jae, yüzünde acınacak bir ifadeyle, hasta yatan Kang Sang Hyuk'u izliyor. O gözlerini açar ve aniden kucaklamak için Jung Young Jae'yi kendine çeker, yüzleri birbirine yaklaşır. Hasta olarak hastanedeyken mükemmeliyetçi Kang Sang Hyuk, Jung Young Jae'nin yanında değişmiş olmasının sebebi hala bilinmez bir şey.


 Yapım ekibi, dizinin çekim aşamasında, Park Hae Jin and Jo Bo Ah için "ikiside dizide şaşırtıcı bir konsantrasyon ve tutku gösterdi" diye ifade ettiler. "Sizlere şifalı bir romantizm ile sıcaklık hissi vermeye çalıştık. Bu yüzden 'Forest' dizisini bekleyin" dediler.




Fragman


"Forest" dizisi 29 Ocak 2020'de G. Kore'de yayına girecektir.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar