Son Hyun-Joo, Jang Seung-Jo ve Lee Elijah JTBC'nin “Model Detective” Dizisinde Oynayacaklar


Son Hyun-Joo, Jang Seung-Jo ve Lee Elijah JTBC kanalının “Model Detective” dizisinde oynayacaklar. Dizi, Incheon'daki dedektiflerin etrafında dönecektir. Aktör Son Hyun-Joo ve dizinin yönetmeni olan Jo Nam-Kook'un üçüncü kez birlikte çalışacakları dizi olacaktır. Önceki iki tanesi, 2012 SBS kanalının dizisi “The Chaser” ve 2013 SBS kanalının dizisi “Empire of Gold”dur. Bu arada Jang Seung-Jo şu an JTBC kanalının “Chocolate” dizisinde oynamaktadır. Lee Elijah ise son zamanlarda yine JTBC'nin “Chief of Staff 2” dizisinde oynadı.

“Model Detective” dizisi Pazartesi - Salı kuşağında 2020 Mayıs ayında “If the Weather Is Good, I’ll Find You“ dizisinden sonra küçük ekrana gelecektir.

Dizinin Asian Wiki'den Özeti :
Kang Do-Chang (Son Hyun-Joo) 18 yıldır dedektif olarak çalışmaktadır. Incheon'da doğmuş ve büyümüştür. Deneyimlerini ve kişisel bağlantılarını kullanarak davaları araştırır, bilimsel tekniği veya akıl yürütme gücünü kullanır.

Oh Ji-Hyeok (Jang Seung-Jo) elit bir dedektiftir. 9 yıllık tecrübesi vardır. Kang Do-Chang'ın aksine, suçlunun ruhuna bakarak değil, iç görüsünü kullanarak davaları araştırır. Çocukluğundan kaynaklanan travma nedeniyle duygularını paylaşmaz. Onu büyük bir miras bırakarak terk eden geç amcası sayesinde zengindir.

Jin Seo-Kyung (Lee Elijah) bir gazete muhabiri olarak çalışıyor. 5 yıldır deneyimli muhabirdir ve işine tutkuludur.

Kaynak : AsianWiki Blog
Fafüs

Yorumlar