Kim Soo-Hyun, TVN Kanalının “Psycho But It’s Okay” Dizisinde Oynayacak


Kim Soo-Hyun TVN'in “Psycho But It’s Okay” dizisinde rol aldı. 23 Ekim 2017'de Güney Kore ordusunda katıldığından beri ilk dizisi olacak. Terhis olmasından sonra  “Hotel Del Luna” ve “Crash Landing on You” dizilerinde misafir sanatçı olarak rol yaptı. “Psycho But It’s Okay” dizisinde baş erkek oyuncu karakteri Moon Kang-Tae'yi canlandıracak. Bir psikiyatri koğuşunda çalışmaktadır, işi hastaların koşullarını yazmaktır ve beklenmedik durumlarla da başa çıkmak zorundadır. Ayrıca otistik ağabeyiyle ilgilenmektedir. Moon Kang-Tae daha sonra çocuk edebiyatı yazarı ve sevgiyi bilmeyen bir kadınla tanışır. Kişilik bozukluğu olan kadın yazar rolü için Seo Ye-Ji'ye teklif götürüldü. Değerlendiriyor.

“Psycho But It’s Okay” dizisi bu sene yayına girecektir.

Dizinin AsianWiki'den Özeti :
Dizi, popüler çocuk kitapları yazarı olan antisosyal kişilik bozukluğu olan bir kadınla, psikiyatri koğuşunda  çalışan bir adamın hikayesini anlatmaktadır.
Moon Kang-Tae (Kim Soo-Hyun) psikiyatri koğuşunda çalışmaktadır. İşi hastaların durumlarını yazmak ve hastaların kaçması veya kavga etmesi gibi durumlarda onlarla ilgilenmesi gerekmektedir. Ayda sadece bir milyon sekiz yüz bin won maaş almaktadır. Koğuşa son derece bencil, kibirli ve kaba bir kadın yatırılır. Kişilik bozukluğu olan çocuk romanları yazarıdır.

Kaynak : AsianWiki
Fafüs

Yorumlar