Seo Ye Ji Yeni TVN Dizisinde Kim Soo Hyun ile Birlikte Oynayacak


Seo Ye Ji ve Kim Soo Hyun TVN kanalının “Psycho But It’s Okay” (çalışma adı) dizisinde oynayacağı resmi olarak açıklandı!

27 Şubat 2020'de Seo Ye Ji’nin ajansı Gold Medalist, aktrisin “Psycho But It’s Okay” dizisinde baş kadın oyuncu olarak oynayacağını açıkladı.

“Hikaye kitabı fantezisine benzeyen şifa romantizmi” olarak tanımlanan dizi, bir psikiyatri koğuşunda toplum sağlığı çalışanının hikayesiyle, sevgi için zamanı olmayan ve aşkı hiç tanımayan bir hikaye kitabı yazarını anlatacak. Birbirleriyle tanıştıktan sonra, ikisi yavaş yavaş birbirlerinin duygusal yaralarını iyileştirmeye başlarlar.

Seo Ye Ji, Go Moon Young rolünü oynayacak. Antisosyal kişilik bozukluğu olan, popüler ve son derece başarılı bir çocuk kitabı yazarıdır. Bu arada Kim Soo Hyun da erken yaşta ailesini kaybettiği için, geçimini sağlamaya çalışan toplum sağlığı çalışanı Moon Kang Tae rolünü oynayacak.

“Psycho But It’s Okay” dizisi, “Encounter” ve  “Don’t Dare to Dream (Jealousy Incarnate)” dizilerinin yönetmeni Park Shin Woo tarafından yönetilecektir.

Seo Ye Ji’nin ajansının açıklamasına göre dizinin 2020 Haziran ayında prömiyerinin yapılması planlandığı bildirildi.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar