"Soul Repairer" Oyuncuları Shin Ha Kyun ve Jung So Min Dizinin Çekiminin İlk Gününde Pandemi Ortasında Gülüyorlar


KBS2 kanalının "Soul Repairer" dizisinin ilk çekimleri mutlu bir şekilde başladı. Tüm oyuncular ilk günden keyif aldı, hepsi gülümseyerek, ekip çalışmasının nasıl yapıldığını gösterdi.

"Soul Repairer", profesyonel bir psikiyatr ile müzik ve tiyatro oyuncusunun ilişkisini anlatan neşeli bir dizidir. Karakterlerin yollarının kesişmesini ve hayatlarını göreceğiz, ayrıca çevrelerindeki insanların hayatlarını da izleyeceğiz.

Yeni başlayacak dizinin kadrosu, yönetmenler ve yapım üyeleriyle 5 saatlik bir senaryo okumasını tamamladı. Herkes dizinin tarzını ve karakterleri kavramaya çalıştı. Profesyonel tıbbi roller, beceri ve deneyim istediği için tasvir etmek kolay değildir.

Baş rollerden biri olan Shin Ha Kyun, aslan yürekli bir kişiliğe sahip dedektif olan Lee Shi Joon'u canlandıracak ve işini ciddiye alıyor. Gerçek hayatta  profesyonel biridir ve diğer oyuncular ve çekim ekibiyle ilgileniyor. 1998'den beri oyunculuk yapıyor ve birçok başarılı film ve TV dizilerinde rol aldı. Eğlence endüstrisindeki ilk çıkışında, 2000'in sonlarında "Joint Security Area" yapımında genç Kuzey Koreli asker olarak yaptı ve popüler oldu. Bu yapımdan sonra ard arda dizi çevirdi.

Öte yandan, diğer başrol oyuncu Han Woo Joo rolünü oynayacak olan Jung So Min'dir. Müzikal oyuncu olarak ün yapmıştır ve kariyerinde muteber olmak için çok çalışmaktadır. Han Woo Joo, hastalar için değerli bir motivasyon kaynağı olarak görünecek.

Jung So Min'in önceki dizileri, iyi bir aktris olduğunu kanıtlıyor. 2010 yılında "Bad Guys" da yan rolle başladı. Hit olmuş romantik komedi dizisi "Playful Kiss"de aynı yıl baş rol oyuncusu oldu. Endüstrinin büyük isimleriyle oynadığı tüm rollerde başarılıdır. Çoğu zaman, oynadığı her rolle iyi bir üne sahip oldu. 2018 yılında Lee Joon ile "My Father is Strange" aile dizisinde oynadılar. Yapılan açıklamaya göre 2017 yılından beri çıkmaktadırlar.

Pandemi (bütün dünyaya yayılan salgın hastalık demektir) içinde herkes olumlu bir çalışma ortamında başladı. Yapım üyeleri, Shin Ha Kyun ve Jung So Min ile çalışmanın ne kadar eğlenceli ve kolay olduğunu ifade ediyorlar. Hepsi çok çalışıyor ve tüm izleyicilerin ilgisini bekliyorlar.

Kaynak : KDrama Stars
https://www.kdramastars.com/articles/117468/20200316/a-happy-day-in-soul-repairer-with-shin-ha-kyun-and-jung-so-min.htm
Fafüs

Yorumlar