TVN Kanalının “When My Love Blooms” Dizisi İçin Fragman Yayınlandı


Baş rollerde Yoo Ji-Tae ve Lee Bo-Young'un olduğu “When My Love Blooms” dizisi için fragman yayınlandı. Fragman Lee Bo-Young'un konuşmasıyla başlıyor, "Öyle ya da böyle sonunda mutlaka karşılaşacak insanlar vardır" diyor. Karlı bir gecede tren rayının üzerinde durmuş, Yoo Ji-Tae'ye bakıyor. Bu arada aşağıda Yoo ji-Tae ve Lee Bo-Young dizi fotoğrafları var.


Fragman


Dizinin AsianWiki'den Özeti :
Han Jae-Hyun (Yoo Ji-Tae) 40 yaşında hırslı başarılı ve yakışıklı bir iş adamıdır. Zenginlik ve servet peşindedir.  20 yaşlarında üniversite öğrencisiyken (Jin Young) farklı bir insandı. Öğrenci hareketine katılırdı. O zamanki ilk aşkı Yoon Ji-Soo'du (Jeon So-Nee). Uzun yıllar sonra tekrar Yoon Ji-Soo (Lee Bo-Young) ile karşılaşır. Yoon Ji-Soo 40 yaşındadır. Çocuğu vardır ve sözleşmeli çalışandır. Yaşadığı hayat hiç kolay değildir. Han Jae-Hyun 20 yaşlarındayken ilk aşkı olmuştur. Uzun zaman sonra tekrar karşılaşırlar ve hayatlarının ikinci en güzel zamanlarını yaşarlar. 

“When My Love Blooms” dizisi Nisan 2020'de “Hi Bye Mama“ dizisinden sonra Cumartesi - Pazar kuşağında yayına girecektir.

Kaynak : AsianWiki
Fafüs

Yorumlar