TVN Kanalının Yeni "A Girl's World" Dizisinin Oyuncularını Tanıyalım


My Girl'den Arin ve şarkıcı-aktör Kwon Hyun Bin, Güney Kore'nin her yerinde büyük sayıda izleyicisi olan webtoon serisi "A Girl's World" adlı dizide rol alacaklar.

Dijital çizgi romanlar (webtoon), G. Kore'de çok popüler oldu. Şu an JTBC kanalının "Itaewon Class" dizisi de aynı adlı webtoon'dan uyarlamadır. Bu uyarlamalar kablolu kanallara yüksek reytingler kazandırıyor.

TVN kanalı sürekli hit diziler yayınlıyor. Kanal şimdi de "A Girl's World" adlı diziyi yayınlamaya hazırlanıyor. Bu webtoon Naver TV'de şimdiye kadar 7 milyon kez izlenmek üzere indirilmiş. TVN kanalının geçen yıl yayınlanan yine bir webtoon uyarlaması olan "Chubby Romance" dizisi 28 milyon kişi tarafından izlendi.

"A Girl's World" dizisi, gerçek dostluk ve gerçek benliğini keşfetme arayışında olan Oh Na Ri (Arin oynuyor) adlı genç bir kızın etrafında dönmektedir. İlkokul ve ortaokul sırasında görünüşüyle sorun yaşamıştır.  Liseye girdiğinde, kilo vermek için çok çalışıyor ve yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Okulun ilk gününde, onunla aynı sınıfta olan Im Yoo Na'yı görür. Im Yoo Na ile ilkokuldan beri tanışmaktadırlar. Oh Na Ri, Yoo Na ve okuldaki diğer popüler kızlar arasına katılır. Oh Na Ri için arkadaş ve dost kazanma denemeleri ona sorun yaratacak gibidir.

Han Bo-reum tarafından oynanacak olan Im Yoo Na karakteri, popüler ve okuldaki bağlantılarıyla bilinen zengin bir aileden gelmektedir. Bu kadar itibarlı olmasına rağmen yanlış insanlarla birlikte olmaktan ve onları dinlemekten bıkmıştır. Bu yüzden Oh Na Ri'nin yanında rahattır ve en iyi arkadaşı gözüyle bakar.

Diğer güzel kız Seo Mi Rae, (Han Chae Kyung oynuyor) görünüşü ve yıldız adayı olması nedeniyle hayranı çok olan öğrencidir. Oh Na Ri onun normalde arkadaşı olmasa da Yoo Na sevdiği için arkadaşlık yapmaktadır. Seo Mi Rae, Jung Woo Kyung'u kendine aşık edebilmek için tüm cazibesini kullanır.

Jung Woo Kyung (Kwon Hyun Bin veya Viini oynayacak) da okulda popüler biridir. Kızlarla yakın ilişkisi olan tek erkektir.

Kim Do Ah (Im Seon Ji oynuyor) Oh Na Ri'nin bir sorunu olduğunda koruyan tatlı, güzel bir gençtir.

"A Girl's World" dizisi lise öğrencilerinin okul hayatlarını anlatan gençlik dizisidir. Nisan ayında Naver 'de "V Live"da yayınlanacaktır.

Kaynak Kdrama Stars
https://www.kdramastars.com/articles/117442/20200310/meet-the-cast-of-tvns-new-drama-series-a-girls-world-from-famous-webtoon-comic.htm
Fafüs

Yorumlar