Super Junior’dan Choi Siwon, EXID’den Hani, Lee Yeon Hee, Lee Dong Hwi ve Diğerleri MBC'nin Bilim Kurgu Dizisinde Oynayacaklar


“SF8" in kadrosu tamamlandı!

1 Nisan'da MBC, dizi/film geçiş projesi için yıldızlarla dolu oyuncu listesini yayınladı.

“SF8” yakın gelecekte geçiyor ve teknolojik ilerlemelerle mükemmel bir toplumu hayal eden insanların hikayesini anlatıyor. Bu proje, yapay zeka (AI), artırılmış gerçeklik (AR), sanal gerçeklik (VR), robotlar, oyun, fantezi, korku, süper güçler ve felaketler gibi bir dizi konuyla ilgili olan, Kore'nin orijinal bilim kurgu antolojisi serisidir.

Bu projeye Kore yönetmenler birliğinden, 8 yönetmen; Kim Eui Deok, Roh Deok, Min Kyu Dong, Ahn Gooc Jin, Oh Ki Hwan, Lee Yoon Jung, Jang Cheol Soo ve Han Ka Ram katılmaktadır. Ve her biri 40'ar dakikalık, toplam 8 bölüm olan, 8 ayrı hikayeyi yönetecektir.

Moon So Ri, Yönetmen Kim Eui Seok’un “Human Proof” (edebi başlık) projesinde ve Lee Yeon Hee ile Lee Dong Hwi ise Roh Deok’un “Whole Body” (edebi başlık) projesinde oynayacaktır.

Lee Yoo Young, Ye Soo Jung, Yeom Hye Ran ve Yoon Kyung Ho, yönetmen Min Kyu Dong'un “Nursing” (edebi başlık) adlı robotların yönettiği bir dünyanın hikayesini anlatacak. David Lee, Yönetmen Ahn Gooc Jin'in “You Can’t Fall In Love After A Week” (edebi başlık) filminde dünyanın sonunda var olan bir çiftle ilgili eşsiz fantastik melodramda rol alacak.


Kim Bo Ra ve Choi Sung Eun, ince toz felaketi sırasında gerçekleşen, Yönetmen Lee Yoon Jung'un çılgın gençlik hikayesi “Astronaut Joan” da (edebi başlık) oynayacaklar. Uee ve Super Junior'dan Choi Siwon, Yönetmen Oh Ki Hwan'ın sanal gerçekliğin yaygın olduğu bir dünyada gerçekleşen romantik komedi “Augmented Infatuation” (edebi başlık) ' da rol alacaklar.

EXİD'den Hani Yönetmen Jang Cheol Soo yönettiği “White Crow” (edebi başlık) projesinde oynayacak ve Lee Si Young Yönetmen Han Ka Ram sert kadın aksiyon filmi “Blink" de görünecektir”.

“SF8” 2020 Ağustos ayında haftada iki bölüm olarak yayınlanmadan önce, Temmuz ayında wavve aracılığıyla, yönetmenin kurgusuyla prömiyeri gerçekleşecek.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Yorumlar