Eric, Yoo In-Na ve Lim Ju-Hwan MBC Kanalının “The Spy Who Loved Me” Dizisinde Rol Aldılar



Eric, Yoo In-Na ve Lim Ju-Hwan, MBC'nin “The Spy Who Loved Me” dizisinde oynayacaklar. Dizinin senaryosu Lee Ji-Min'e ait. Senaristin, “Sori: Voice From The Heart,” “The Age of Shadows,” ve “Forbidden Dream” gibi ve daha birçok film senaryosundan sonraki ilk dizi senaryosu olacak. “The Spy Who Loved Me” dizisinin senaryosundaki konu, Yoo In-Na'nın daha önce gizli bir ajanla (Eric) evliyken, şimdi endüstriyel ajanla (Lim Ju-Hwan) evli olmasıdır.

Dizinin AsianWiki'den özeti :
Jeon Ji-Hoon (Eric) kendini seyahat yazarı olarak göstermekte, ama aslen Interpol'de ajan olarak çalışmaktadır. Jeon Ji-Hoon ajanlığı geçimini sağlamak için yapmaktadır. Daha önce Kang A-Reum (Yoo In-Na) ile evliyken boşanmışlar ve Kang A-Reum onun gizli kariyeri olan casusluğunu bilmemektedir. Kang A-Reum şu an gelinlik tasarımcısı olarak çalışmaktadır. Boşandıktan sonra Derek Hyun (Lim Ju-Hwan) ile tanışmış ve kısa bir süre sonra evlenmişlerdir. Şu anki kocası diplomatik bir yetkili olarak çalışmakta, nazik ve sıcak görünmektedir. Aslında soğukkanlı endüstriyel casustur. Derek Hyun karısına tatlı davranır, ama endüstriyel casus olarak işini çok iyi yapar. Kang AReum'u içtenlikle sevmektedir, fakat aynı zamanda kendi gerçeğini gizler.

“The Spy Who Loved Me” dizisi MBC kanalında Çarşamba - Perşembe dizisi olarak, “When I Was The Prettiest” dizisinden sonra 2020 Ekim ayında yayına girecektir.

Kaynak : AsianWiki Blog
Fafüs

Yorumlar