Im Si-Wan ve Shin Se-Kyung JTBC Kanalının “Run on" Dizisinde Oynayacaklar



Im Si-Wan ve Shin Se-Kyung JTBC'nin “Run On” dizisinde oynayacaklar. Sooyoung ve Kang Tae-Oh ise ikinci ana rollerde oynayacaklar. Dizide Im Si-Wan, spor ajanı Ki Sung-Gyeom'u canlandırıyor. Shin Se-Kyung ise film alt yazı çevirmeni Oh Mi-Joo rolünü oynayacak. Aralarında romantik bir ilişki gelişir. Dizinin çekimleri bu yaz başlayacak ve kışın yayına girecektir.

Dizinin AsianWiki'den Özeti :
Dizi, Ki Sun-Gyeom (Im Si-Wan) ve Oh Mi-Joo (Shin Se-Kyung) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. 
Ki Sung-Gyeom bir zamanlar milli takım için popüler bir sprinterdi. Bir olay nedeniyle sporu bırakmıştır. Daha sonra spor ajanı olarak çalışmaya başlar. Bu arada, Oh Mi-Joo filmler için alt yazı çevirileri hazırlamaktadır. Adını ilk defa film sonunda gördüğünde heyecanlanmıştır. Ki Sun-Gyeom ile sporu bıraktıktan sonra karşılaşır ve bunun kader olduğuna inanır. 
Seo Dan-A (Sooyoung) spor ajansının başkanıdır. Seomyung Grubunun tek kızıdır. Cinsiyeti nedeniyle potansiyel halefler listesinin sonundadır. Aslında ona ait olanı geri almak için kararlı bir şekilde yaşamaktadır. Daha sonra Lee Young-Hwa (Kang Tae-Oh) hayatına girer. Sanat alanında uzmanlaşmış bir üniversite öğrencisidir. Filmleri ve eskizleri sevmektedir.

Kaynak : AsianWiki Blog
Fafüs

Yorumlar