MBC Kanalının “When I Was The Prettiest” Dizisi İçin Senaryo Okuması Yapıldı



Lim Soo-Hyang ve Ji Soo'nun oynadığı MBC'nin “When I Was The Prettiest” (edebi başlık) dizisi için ilk senaryo okuması, 2020 Nisan ayında,MBC kanalının  Gyeonggi Eyaletindeki Ilsan Dream Center'da gerçekleşti. Senaryo okumasına, Lim Soo-Hyang, Ji Soo, Ha Seok-Jin, Hwang Seung-Un, Park Ji-Young, Kim Mi-Kyung, Choi Jong-Hwan, Lee Jae-Yong, Jung Eun-Pyo ve Shin Yi gibi oyuncularla, dizinin yönetmeni Oh Kyung-Hoon ve senaristi Jo Hyoun-Kyoung katıldı. Yönetmen Oh Kyung-Hoon "Umarım 6 ay boyunca ekip olarak uyum içinde ve iyi bir ruh haliyle çalışırız. Birlikte iyi iş çıkarırız" dedi. 


Dizinin AsianWiki'den Özeti :
Oh Ye-Jin (Lim Soo-Hyang) seramik sanatçısıdır ve sıradan bir mutluluk hayal etmektedir. Ama kardeş olan Seo Hwan (Ji Soo) ve Seo Jin'e (Ha Seok-Jin) aşık olduğunda hayatı çarpılır. Seo Hwan mimar tasarımcısıdır. Oh Ye-Jin'e ilk görüşte aşık olur. Ama duygularını ağabeyi Seo Jin için göstermez. Seo Jin otomobil yarışçısıdır. Babasının atölyesinde Oh Ye-Jin ile ilk tanıştıktan sonra ilgi duymaya başlar. Bu arada, Carry Jung (Hwang Seung-Un), Seo Jin’in eski kız arkadaşıdır. Ayrıldıkları halde, hala onu unutamamıştır.

“When I Was The Prettiest” dizisi, “United Effort to Accomplish One Thing” dizisinden sonra, Çarşamba - Perşembe yayın kuşağında, Ağustos ayında G. Kore'de yayına girecektir.

Kaynak : AsianWiki Blog
Fafüs

Yorumlar