Kim Jung-Eun, Choi Won-Young, ve Choi Yu-Hwa MBN Kanalının “My Dangerous Wife” Dizisinde Oynayacaklar



Kim Jung-Eun, Choi Won-Young ve Choi Yu-Hwa MBN kanalının “My Dangerous Wife” (edebi başlık) dizisinde rol aldılar. Dizi, baş rollerde Hideaki Ito, Yoshino Kimura ve Saki Aibu olan, 2016 yılında Japon Fuji TV'nin aynı adlı dizisinin uyarlamasıdır. Kore uyarlamasında, Kim Jung-Eun, Sim Jae-Kyeong rolünü ve Kim Yoon-Cheol (Choi Won-Yonug) da eşini oynayacak. Choi Ji-Hwa ise Jin Sun-Mi rolüyle Kim Yoon-Cheol'un beraber çalıştığı iş arkadaşı olacak.

Dizinin Asian Wiki'den Özeti :
Sim Jae-Kyeong (Kim Jung-Eun) akıllı, iyi kalpli ve zengin bir kadındır. Kim Yoon-Cheol (Choi Won-Young) ile 6 senedir evlidir. Sim Jae-Kyeong, kocasıyla mutlu evlilik hayatı vardır, ama gizemli bir kaçırma davasına karışır. 
Kocası Kim Yoon-Cheol popüler bir şeftir. Yakışıklıdır ve neşeli bir kişiliği vardır. Karısıyla sıradan bir evlilik hayatı vardır, ama eşi Sim Jae-Hyeong'un kötü durumda olduğunu ve evlilikten sıkıldığını hissetmektedir. Bu arada, Jin Sun-Mi (Choi Yu-Hwa) Kim Yoon-Cheol'un İtalyan restoranında çalışmaktadır. Kim Yoon-Cheol ile özel bir ilişkisi vardır. İstediğini elde etmek için her şeyi yapacak bir karakteri vardır.

“My Dangerous Wife” dizisi 2020 Eylül ayında yayına girecektir.

AsianWiki Blog
Fafüs


Yorumlar