Kwon Sang-Woo ve Bae Sung-Woo, SBS Kanalının “Fly From Rags To Riches” Dizisinde Baş Rol Oynayacaklar




 
Kwon Sang-Woo ve Bae Sung-Woo, SBS'nin “Fly From Rags To Riches” (edebi başlık) dizisinde rol aldılar. Dizide Kwon Sang-Woo sıradışı avukat Park Tae-Yong'u ve BAE Sung-Woo muhabir Park Sam-Soo'yu oynayacak. Yanlış suçlarla suçlanan müşterilere yardım etmek için birlikte çalışırlar.

Dizinin AsianWiki'den Özeti :
Park Tae-Yong (Kwon Sang-Woo) ve Park Sam-Soo (Bae Sung-Woo) yanlış suçlanan yargı mağdurları için beraber mücadele edecekler. 
Park Tae-Yong bir kamu avukatıdır. Bir adada cenaze levazımatçısının oğlu olarak doğmuştur. Avukat olmak için normal bir yol izlememiştir. Liseden mezun olduktan sonra bir üniversiteye gitmemiş. Daha sonra baro sınavını geçip, avukat olmuştur. Adil biridir ve başkalarıyla empati kurabilir. Her türlü zavallı suçluyu savunmaktadır. Hukuk kariyerinde bir dönüm noktası, genel bir ceza davası açan ilk avukat olduğunda ortaya çıkar.
Park Sam-Soo muhabirdir. Üniversiteden mezun olmuştur. Yazmak için diğer muhabirler tarafından göz ardı edilen veya aktarılan hikayeleri aramaktadır. Kolayca gözleri yaşlanır ve yumuşak kalplidir.

“Fly From Rags To Riches” 2020 yılının ikinci yarısında yayına girecektir.

Kaynak : AsianWiki Blog
Fafüs




Yorumlar