DİZİ TANITIMI : Dali and Cocky Prince


  Adı : Dali and Cocky Prince (달리와 감자탕
Kanal : KBS 2 (G. Kore)
Yayın Tarihleri : 22 Eylül 2021 - 11 Kasım 2021
Bölüm Sayısı : 16 Bölüm (Henüz Onaylanmadı)
Yayın Günleri : Çarşamba - Perşembe
Türü :  Romantik - Komedi 
Yönetmen : Lee Jung Sub
Senaryo : Son Eun Hye, Park Se Eun
Oyuncular : 
Kim Min Jae : Jin Moo Hak
Park Gyu Young : Kim Dal Ri
– Lee Hyo Bi : Kim Dal Ri (Gençliği)
Kwon Yool : Jang Tae Jin
Yeon Woo : Ahn Chak Hee
Hwang Hee : Joo Won Tak

Diğerleri
Woo Hee Jin : Song Sa Bong
Ahn Kil Kang : Jin Baek Won
Seo Jung Yeon : So Geum Ja
Hwang Bo Ra : Yeo Mi Ri
Ahn Se Ha : Han Byung Se
Song Ji Won : Na Gong Joo
Jang Gwang : Kim Nak Cheon

Konusu : Prestijli bir ailenin kızı olan Kim Dal Ri'nin, en eleştirel şüphecileri etkileyecek bir başarı listesi vardır. Etkileyici ve kapsamlı eğitimi ile sanat, felsefe ve din dahil olmak üzere çok çeşitli alanlarda sağlam bir iş bilgisine sahiptir. Yedi dil bilen Dal Ri, geniş uzmanlık alanını Hollanda'nın Otterlo şehrinde bulunan Kröller-Müller Müzesi'nde misafir araştırmacı olarak görev almak için kullanmıştır. Kısacası, zarif bir genç bayanın olması gereken her şeyi vardır, ama en temel görevler söz konusu olduğunda, inanılmaz derecede çaresizdir.
Jin Moo Hak ise tam tersi. DonDon F&B adlı global Gıda Şirketinin ikinci oğludur, Moo Hak az parayla ve zayıf bir eğitimle büyümüştür Kendi adlarına küçük, aile tarafından işletilen bir gamjatang restoranından başka bir şeye sahip olmayan Jin ailesi, uluslararası gıda imparatorluğunu sıfırdan büyütmek için yorulmadan çalıştılar. Şimdi bu geniş aile imparatorluğunun yöneticisi olan Moo Hak, geçmişinde ve eğitiminde alamadığı çok şey olduğunun bilincindedir. Ama eğitiminde eksik olan şeyi, aklı ve sağlam iş zekasıyla telafi etmekten daha fazlası vardır
Kore'ye döndükten kısa bir süre sonra Dal Ri kendini Moo Hak'ın şirketinde bulur. Kader tarafından bir araya getirilmiş gibi, ikisi iflas etmiş bir sanat galerisini kurtarmak için bir proje üzerinde birlikte çalışmaya başlar; kaçınılmaz olarak onları birbirine yakınlaştıran bir projedir. Ama bu çok farklı kökenden gelen, doğal bir şekilde duran engelleri aşmak mümkün olacak mı?

Fragmanlar



Fafüs

Yorumlar