DİZİ TANITIMI : Kill Heel


   Adı : Kill Heel (킬힐)
Kanal : tvN (G. Kore)
Yayın Tarihleri : 09 Mart 2022 - 28 Nisan 2022
Bölüm Sayısı : 16 Bölüm (Henüz Onaylanmadı)
Yayın Günleri : Çarşamba - Perşembe
Türü : Gerilim
Yönetmen : No Do Chul
Senaryo : Shin Kwang Ho, Lee Chun Woo
Oyuncular :
Kim Ha Neul : Woo Hyun rolünde
Lee Hye Young : Ki Mo Lan rolünde
Kim Sung Ryung : Bae Ok Sun rolünde

Diğerleri
Jeon Noh Min : Choi In Kook rolünde
Han Soo Yeon : Ham Shin Ae rolünde
Jung Eui Jae : Seo Joon Beom rolünde
Moon Ji In : Noh Seung Woo rolünde
Kim Hyo Sun : Ahn An Na rolünde
Kim Jae Chul : Hyun Wook rolünde

Konusu : Üç kadının ev alışveriş sektöründe başarıya ulaşma konusundaki yoğun arzusunun ve rekabetin ortasında insan doğası hakkındaki ateşli tartışmaların hikayesi.
TV ev alışveriş sunucularının rekabet gücü mücadeleleri içinde yer alan üç sunucu, başarıya ulaşmak ve sektör alanında ün kazanmak için yoğun isteklerle birbirleriyle yarışıyor.
Woo Hyun, ev alışveriş şovunun sunucusu olarak çalışıyor. Bir alışveriş şovu sunucusu olarak rekoru ne iyi ne de kötüdür. En iyi alışveriş şovu sunucusu olmayı hedeflemektedir, ancak dipsiz bir çukura düşer Bu onun değişmesine yol açar.
Ki Mo Lan, UNİ Ev Alışverişin başkan yardımcısıdır. Kariyerine düzenli bir çalışan olarak başlamış ve yönetici pozisyonuna kadar çıkmıştır. Onun başarı hikayesi diğer insanlar için efsanedir. Hatalara izin vermez ve ne düşündüğünü göstermez, ama karizması vardır.
Bae Ok Sun, UNİ Ev Alışverişin en iyi sunucusudur. Yüksek sınıf bir ailede doğmuş. Başkalarına karşı cömerttir ve şirketindeki çalışanlar tarafından saygı duyulur, ama gerçek düşünceleri saklıdır.

Fragmanlar 



Fafüs

Yorumlar