DİZİ TANITIMI : Adamas

 


  Adı : Adamas (아다마스)
Kanal : tvN (G. Kore)
Yayın Tarihleri : 27 Temmuz 2022 - 15 Eylül 2022
Bölüm Sayısı : 16 Bölüm (Henüz Onaylanmadı)
Yayın Günleri : Çarşamba - Perşembe
Türü : Fantastik - Romantik 
Yapımcı Şirketler : Studio Dragon, MAYS Entertainment
Yönetmen : Park Seung Woo
Senaryo : Choi Tae Kang
Oyuncular :
Ji Sung : Woo Shin / Soo Hyun rollerinde
Seo Ji Hye : Eun Hye Soo rolünde
Lee Soo Kyung : Kim Seo Hee rolünde

Diğerleri
Seo Hyun Woo : Kwon Hyun Jo rolünde
Oh Dae Hwan : Ekip Lideri A rolünde
Go Yoon : Park Yo Won rolünde
Shin Hyun Seung : Dong Rim rolünde
Heo Sung Tae : Choi Tae Seong / Şef Choi rolünde
Jo Sung Ha : Lee Chang Woo rolünde
Jo Dong In : Chief Lee rolünde
Lee Si Won : Secretary Yoon rolünde
Lee Kyung Young
Hwang Jung Min
Jang Jin Hee

Konusu : 22 Yıl önceki bir olaydan gerçeği ortaya çıkaran ikiz kardeşlerin hikayesini anlamaktadır. Üvey babalarını öldürmekle suçlanan biyolojik babalarının cinayet suçlamalarını temizlemek için büyük kötülüklere karşı savaşacaklar. Üvey babalarını öldüren suçlunun biyolojik babaları olduğu şok edici gerçeği ile karşı karşıya kalıyorlar. Ancak ölüm cezasına çarptırılmak üzere olan babalarının haksız yere suçlandığını duyduktan sonra gerçeğin peşinden koşmaya başlarlar ve büyük bir güç tarafından gizlenen pek çok sırrı araştırırlar. 
Woo Shin çok satan gizem romanı yazarıdır ve Soo Hyun savcıdır. Birbirlerine benzemelerine rağmen, kişilikleri ve sorunlara yaklaşımları tamamen farklıdır ve babalarının davasını zıt bakış açılarıyla çözmeye çalışacaklardır. 
Eun Hye Soo, Woo Shin'in yardımcısı ve Haesong Grubun en büyük oğlunun karısıdır. Hastane müdürünün tek kızı olarak, serada çiçek gibi büyümüştür. Ancak bir gün bir dizi olay nedeniyle Haesong Grubuna isyan eder ve gizlice Ha Woo Shin'e yardım eder. 
Kim Seo Hee, ikizlerden sır saklayan TNN sosyal medya muhabiridir. Sosyal adaletle ilgili doğru ve tutkulu bir muhabir ve herkesi büyüleyen gülüşüyle tanınır. Adaletsizlikler konusunda makale yazmadan duramaz, çünkü böyle olmasının özel bir sebebi vardır.

Fragmanlar



Fafüs

Yorumlar