DİZİ TANITIMI : The Interest of Love


 Adı : The Interest of Love (사랑의 이해)
Diğer Adı : Understanding of Love
Kanal : jTBC (G. Kore)
Yayın Tarihleri : 21 Aralık 2022 - 09 Şubat 2023
Bölüm Sayısı : 16 Bölüm (Henüz Onaylanmadı)
Yayın Günleri : Çarşamba - Perşembe
Türü : Romantik - Melodram
Yönetmen :  Jo Young Min
Senaryo : Lee Hyun Jung, Lee Seo Hyun
Uyarlana : Lee Hyuk Jin,"Co-workers' Relationship" Romanı
Oyuncular :  
Yoo Yeon Seok : Ha Sang Soo
Moon Ga Young : An Soo Young
Geum Sae Rok : Park Mi Kyung
Jung Ga Ram : Jung Jong Hyun

Moon Tae Yu : So Kyung Pil
Oh Dong Min : Yang Seok Hyun

Konusu : Dizi, Kuruluşunun 99. yıldönümünü kutlayan Nara Bankasının Yeongpo şubesinde geçmektedir. Hikaye, Ha Sang Soo, Ahn Soo Young, Park Mi Kyung ve Jung Jong Hyun karakterleri arasındaki skandal ofis romantizmiyle ilgilidir.

Nara Bankasının Yeongpo şubesindeki kapsamlı danışma ekibinin kıdemli başkanı Ha Sang Soo üç yıldır bu pozisyondadır. Zeki, yakışıklı ve hayatın zorlukları karşısında tereddüt etmeyecek kadar sağlam biridir. Dürüst olmasına rağmen, soğuk veya çok resmi değil, mizahi, sıcakkanlı yapısı vardır. Banka çalışanından ziyade milli sporcuya uygun atletik forma sahip olduğu da cabasıdır. İşine Nara Bankasının eğitim merkezinden en iyi çalışan olarak girmiştir, bu yüzden çok popülerdir, ama aynı zamanda çoğunun kıskandığı biridir.

Ahn Soo Young, Nara Bank'ın Yeongpo şubesinde dört yıldır banka şefidir. Yeongpo şubesinin tanrıçası olarak bilinir, görünümü muhteşem ve sesi çok tatlıdır. İşe yarı zamanlı veznedar olarak başlamış ve şimdi şeflikte 4. yıldır, ama sonsuza kadar bu seviyede kalacak gibidir.

Park Mi Kyung zengin aileden gelmektedir. Kendinden emin ve duyguları konusunda oldukça açıktır. Sevdiği biri olduğunda, ne olursa olsun o kişiyi kendi tarafına çekmeye zorlar. İstediği gibi gitmeyen bir ilişkinin içindedir.

Jung Jong Hyun, polis olmak için sınava çalışmaktadır. Yaptığı her işin en iyisini yapmak gibi bir huyu vardır ve zor bir yaşam geçirmektedir.

Fragmanlar




Yorumlar