DİZİ TANITIMI : Revenant


  Adı : Revenant (악귀)
Diğer Adları : The Demon , The Devil
Kanal/ Ağ : SBS
Yayın Tarihleri : 23 Haziran 2023 - 29 Temmuz 2023
Bölüm Sayısı : 12 Bölüm (Henüz Onaylanmadı)
Yayın Günleri : Cuma - Cumartesi
Türü : Gerilim - Gizem - Doğaüstü
Yönetmenler : Lee Jung Rim, Kim Jae Hong
Senaryo : Kim Eun Hee
Oyuncular :  
Kim Tae Ri : Ku San Young rolünde
Oh Jung Se : Yeom Hae Sang rolünde
Hong Kyung : Lee Hong Sae rolünde

Kim Hae Sook : Na Byung Hee [Joonghyun Kapital Başkanıl]
Park Ji Young : Yoon Kyeong Moon [San Young'ın annesi]
Kim Won Hae : Seo Moon Choon [Dedektif]

Konusu : Başka dünyaya açılan kapının öteki tarafında şeytanlar vardır ve kapı açılır. Ku San Young  şeytanlardan biri tarafından ele geçirilir. Yeom Hae Sang, Ku San Young'a sahip olan şeytanı görebiliyordur. Beş kutsal nesneyle ilgili gizemli ölümlerin ardındaki gerçeği anlamaya çalışırlar.
**Ku San Young gündüzleri yarı zamanlı ve geceleri düşük dereceli kamu görevlisi olarak çok çalışmaktadır. Bir gün merhum babasından kalan bazı makaleleri alır. O zamandan beri etrafında gizemli ölümler olmaktadır. Ayrıca kendini yavaş yavaş değişirken bulur.
**Yeom Hae Sang zengin aileden gelmektedir. Üniversitede Kore folkloru dersleri vermektedir. Çocukluğundan beri, dünyadaki şeytanları görme konusunda özel yeteneği vardır. Küçükken annesinin kendi gözü önünde şeytan tarafından öldürüldüğünü görmüştür. Yeom Hae Sang, Ku San Young ile tanışır ve annesini öldüren şeytanla yüzleşir.
**Lee Hong Sae, şiddet suçları soruşturma ekibinde polistir. Kariyerini polis departmanında ilerletmeyi önemsemektedir. Ku San Young ve Yeom Hae Sang yüzünden gizemli davalara karışır.

Fragmanlar



Fafüs

Yorumlar