DİZİ TANITIMI : See You in My 19th Life


   Adı : See You in My 19th Life (이번 생도 잘 부탁해)
Diğer Adları : Please Take Care of Me in This Life as Well
Kanal/ Ağ : Netflix, TVING, tvN
Yayın Tarihleri : 17 Haziran 2023 - 23 Temmuz 2023
Bölüm Sayısı : 12 Bölüm (Henüz Onaylanmadı)
Yayın Günleri : Cumartesi - Pazar
Türü : Romantik - Komedi - Fantastik
Yönetmen : Lee Na Jung
Senaryo : Choi Young Rim
Oyuncular : 
Shin Hye Sun : Ban Ji Eum rolünde
Ahn Bo Hyun : Moon Seo Ha rolünde
Ha Yoon Kyung : Yoon Cho Won rolünde
Ahn Dong Goo : Ha Do Yoon rolünde

Kim Shi Ah : Yoon Joo Won [Ji Eum'ın 18. hayatı]
Park So Yi : Ban Ji Eum [Çocukluğu]

Konusu : Ban Ji Eum'un olağanüstü yeteneklidir: tüm geçmiş yaşamlarının anılarını hatırlıyordur. Yaklaşık bin yıldır reenkarnasyonunu tekrarlayan Ban Ji Eum, hayatını özenle yaşar. Trajik bir kazayla önceki hayatı kısa kesildikten sonra, şimdiki hayatında geçmiş hayatındaki insanlarla yeniden bağlantı kurmaya çalışır ve 18. hayatında tanıştığı Moon Seo Ha adında bir erkeği bulmaya karar verir. 18. yaşantısının anıları 19. yaşantısındaki romantizmi sabote mi edecek, yoksa aşk farklı hayatlara mı dayanacaktır?
Diğer tarafta peyzaj mimarı Yoon Cho Won ve ablasının ölümünden sonra hayatı çöken Yoon Joo Won'un kız kardeşi de var. Sevgili kız kardeşinin ölümüyle yüzleştikten sonra bile cesur ve iyi huyludur, ama parlaklığını korumak için mücadele etmektedir. Yoon Cho Won, Ban Ji Eum ile tesadüfen tanışıp ablasını içinde gördüğünde, Ban Ji Eum'un kimliğini merak etmeye başlar.
Ayrıca Ha Do Yoon, Moon Seo Ha'nın sekreteri ve çocukluğundan beri en iyi arkadaşıdır. Tamamen farklı geçmişlerden gelmelerine rağmen, Ha Do Yoon ona bir tür yakınlık hissetmektedir.

Fragmanlar






Fafüs

Yorumlar