Im Si Wan, Kariyerinin Yolculuğu & “Hell Is Other People” Dizisiyle İlgili Konuştu


KARİYERİNDE 10 YILA ULAŞAN ZOR ÇALIŞMALARININ SEMERESİNİ ALDI

Im Si Wan, 2010 yılında ZE:A grubunun üyesi olduktan sonra, oyunculuğa başlamış ve şimdi de ünlü olarak öne çıkan uygun bir yere gelmiştir.


Aktörlük kimliğini edinmesine, ilk çevirdiği "Moon Embracing the Sun" ve "Man from the Equator" dizileri ve beyaz perdede de aktör Song Kang Ho ile beraber oynadığı "The Attorney (2013)" filmi etkili olmuştur.

Ama asıl kendinden söz ettiren TVN kanalının "Misaeng" dizisinde canlandırdığı Jang Geu Rae karakteri olmuştur. Sonrasında, askere alınmadan önce "The King Loves" adlı dizide ve "One Line" ve "The Merciless" filmlerinde rol aldı.



Son olarak aktör, OCN’in "Hell is Other People" dizisinde Seul'de gizli olayların olduğu pansiyona taşınan bir yazarı oynamıştır. Dizi heyecan vericiydi ve çevrim içi çok ses getirdi.

Im Si Wan, bir yerel medyayla yaptığı son röportajında, bu dizideki gizemli rolüyle ilgili konuştu. Yeni bir karakterle olumlu tepkiler aldığını söyleyen aktör, geri dönüş projesinden çok mutlu olduğunu anlatıyor.


SEÇTİĞİ PROJELER, 10. YIL DÖNÜMÜ VE GÜNCEL ETKİNLİKLER

Lee Dong Wook ile bromance hikayesi seçerek, hayranlarının bir melodram çalışmasını nasıl sabırsızlıkla bekleyeceği bilincinde olduğunu kabul ediyor. Kasten melodramdan kaçınmıyor, uzun düşüncelere sevk eden ve iyi hisler veren projeleri seçmeye çalışıyor. Dahası, çeşitli türler üzerinde çalışmaya açık.

Yakında Güney Kore eğlence dünyasındaki 10. yılını kutlayacak, bunun ağırlığının büyük olduğunu kabul ediyor. Hatta sadece görev duygusundan farklı şeyler de olacağını hissediyor.

Oyuncuyu en çok meşgul eden kendine iyi bakmaktır. Egzersiz yoluyla sık sık rahatlamaya çalışıyor ve yüzmeyle, plates yapıyor.

"Hell is Other People" dizisinin kapanış partisinde, Ha Jung Woo ve Bae Sung Woo ile oynayacağı "Boston 1947 " filminin çekimine odaklanmış durumdaydı.


Kaynak : Hellokpop
https://www.hellokpop.com/featured/im-si-wan-hell-is-other-people-interview/

Fafüs

Yorumlar